Contact

Инситут за развој на заедницата

Ул. Маршал Тито Бр. 96
1200, Тетово
Република Македонија
Тел: +389 44 340 677

ДВВ Скопје

Ул. Петре Пирузе 10б
1000, Скопје
Република Македонија
Тел/Факс: +389 2 3061 242 / 3092 678

EU PIC Number

946248290

Следете не на социјалните мрежи

КОНТАКТ ФОРМА

Contact us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt